Over ons


Whizzkidz bv is een bedrijf dat zich specialiseert in het adviseren van bedrijven en mensen die op zoek zijn naar digital excellence. Groot of klein, voor elk wat wils. Ons doel is om het leven te verbeteren van onze klanten door het helpen bouwen een vernieuwende producten en deze ook optimaal in de markt te zetten met een zo optimaal mogelijke ROI.

Onze producten zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun prestaties willen optimaliseren en zich klaar willen maken voor de toekomst. 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? 

Odoo • Tekst en afbeelding

 

Online consultancy voor KMO's

In 2019 hebben wij onze strategie aangepast aan de noden van onze klanten. Niet elk bedrijf heeft honderden duizenden euro's om een digitale strategie uit te werken, laat staan om deze te implementeren. Na 2 jaar intensief denkwerk, hebben wij ons bedrijfsstrategie aangepast, zodat elke zelfstandige beroep kan doen op de beste consultancy, tegen de beste prijs. 


2019

Your Connection wordt Whizzkidz... Waarom? Omdat Whizzkidz beter past bij onze DNA. Bij Your Connection draaide het om het faciliteren van contact leggen met de klant. Whizzkidz gaat verder... wij gaan de meerwaarde van technologie binnen de communicatie een meer prominente plaats geven en focussen ons nu ook op het geven van strategisch advies. 

2013
Uitbouwen van diensten

Naast het ontwikkelen van applicaties en websites, kan Your Connection ook rekenen op heel wat strategische kennis rond online marketing. Hoewel dit in 2012 nog redelijk in zijn kinderschoenen staat in België, en niemand echt wakker ligt van wat Facebook en consoorten met zich meebrent, zijn wij bij Your Connection volop bezig met ons hierin bij te scholen. 


2012

In oktober 2011 ziet Your Connection het levenslicht. De reden van bestaan? Kleine zelfstandigen, zoals Tamara's ouders, uit de nood helpen met het bouwen van websites en andere online applicaties.  De missie was (en is nog steeds), dat elk geen multinational moet zijn om de beste kwaliteit te krijgen. 

2011
Oprichter wordt geboren

Op 14 maart 1987 zag Tamara Waldmann het levenslicht.  Als kind van kleine zelfstandigen komt ze op heel jonge leeftijd in aanraking met ondernemen, en de struggles die men dagdagelijks ervaart als zelfstandige in België.

Tamara komt op zeer jonge leeftijd in aanraking met computers. Op haar Commodore 64 brengt ze talloze uren door, waar ze zowel spelletjes speelt, maar ook de basis van programmeren leert kennen. Deze liefde blijft door de jaren heen groeien, wat er uiteindelijk toe leidt dat ze van haar hobby ook haar carrière zal maken. 


1987