fbpx
+32 (0)472 56 93 19

Wat je wilt weten over Whizzkidz

We have an unfair advantage: we care more

Of je nu Marketing Director bent van een grote multinational, of zaakvoerder van een plaatselijke kruidenierszaak, wij vinden het beheren van je online marketingbudget een grote verantwoordelijkheid. Wanneer wij ons ontfermen over jouw online marketingactiviteiten, dan beheren we deze alsof het de onze zijn.

Ons team heeft het geluk om te mogen samenwerken met de meest fantastische zaakvoerders, marketing directors en CEO’s op dagdagelijkse basis. Onze klanten zijn de reden dat we er elke dag vol enthousiasme staan, willen bijleren en streven naar perfectie.

 1. thumb
  Oct, 2011
  Ontstaan van Whizzkidz

  Op 1 oktober 2011 zag Whizzkidz (toen nog Your Connection) het levenslicht. In eerste instantie specialiseerde we ons in het maken van Wordpress websites voor zelfstandigen en KMO's. Het strategisch luik was toen sluimerend aanwezig.

 2. thumb
  Jan, 2012
  Onze eerste klant

  Op 2 januari startte officieel onze allereerste samenwerking met De Nieuwpoortse Vistrap, tot op heden nog steeds een kind aan huis bij Whizzkidz. De samenwerking begon met het bouwen van de website, maar heel snel kwamen we tot de vaststelling dat we ook strategisch een grote inbreng konden brengen voor deze klant.

 3. thumb
  Sep, 2012
  Uitbouw activiteiten

  Naast het bouwen van websites begint het strategisch onderdeel meer en meer aan belang te winnen bij onze klanten en binnen onze eigen onderneming. Daarom beslissen we op 1 september 2012 om onze activiteiten officieel verder uit te breiden. Zo kunnen we beter tegemoet komen aan de wensen van onze klanten.

 4. thumb
  Jan, 2016
  Splitsing activiteiten

  In 2016 werd de strategische beslissing genomen om de activiteiten van Your Connection duidelijk te gaan positioneren in twee verschillende bedrijven. Your Connection, gespecialiseerd in website ontwikkeling, en Whizzkidz, gespecialiseerd in online marketing.

 5. thumb
  Jun, 2018
  Internationale markten

  De vraag naar internationale expansie stelt zich bij heel wat van onze klanten. We beslissen om mee te groeien met hen en ons ook meer te gaan specialiseren in internationale business. Daarnaast trachten we de Belgische markt toegankelijker te maken voor internationale bedrijven die hier voet aan wal willen krijgen.

Respect voor onze klanten

Iemand anders zijn geld beheren is een GIGANTISCHE verantwoordelijkheid. Of onze klant nu een huismoeder is die van thuis uit een webshop uitbaat of een internationaal gereputeerd bedrijf is… de resultaten die onze campagnes genereren zijn ons reden van bestaan. Wij weten dat de “wins” die wij binnenhalen voor onze klanten een gigantische impact heeft op hun leven. Daarom beheren we ook de advertentiebudgetten alsof het de onze zouden zijn.
img

Respect voor elkaar

Ons team bestaat uit een divers team in-house specialisten, freelancers, consultants, … van allerlei verschillende etniciteiten en religieuze achtergronden. We denken allemaal anders, onze levenswijze kan variëren, ons geloof en onze principes. Maar in onze bedrijfscultuur is een open geest en respect voor elk individu van cruciaal belang. Deze verschillen helpen net om ons bedrijf en onze strategieën beter af te stemmen op het doelpubliek. Wij weten wat diversiteit is, en uw publiek is dat ook. Een gezonde werkomgeving begint met respect, en onze bedrijfscultuur is een Walhalla voor iedereen die deze visie deelt. Zin om ons team te vervoegen? Bekijk onze vacatures.
img

Transparantie

Wanneer we advertentiecampagnes managen voor onze klanten, houden wij geen informatie achter. Wij hebben geen data dat onze klant niet heeft. Of het nu gaat over toegang tot Adwords-account of toegang tot onze reporting en billing, elke euro kan verklaard worden, elke optimalisatie wordt bijgehouden en elke wijziging doorgegeven. We stellen onszelf accountable. We maken het ook zeer duidelijk aan onze klanten dat ze ons heel wat vragen mogen stellen en altijd een eerlijk antwoord zullen krijgen.
img

Samenwerking

Ons team brengt de online marketing expertise en digitale know-how, maar jij bent de beste persoon om ons te vertellen over jouw bedrijf. Maar ook over jouw doelgroep en sector hebben we heel wat vragen, waar we graag een antwoord op krijgen. Door regelmatig samen te zitten, zorgen we ervoor dat je feedback op onze strategieën toegepast kunnen worden. Hoe meer en beter we communiceren, hoe beter jouw campagnes zullen performen.
img

Constante bijscholing & talent aantrekken

Wij zijn actief in een ongelooflijk dynamische en steeds veranderende industrie. De producten en software die we gebruiken verandert en evolueert op regelmatige basis. Als we niet af en toe stoppen met werken en tijd nemen om die nieuwe technologieën onder de knie te krijgen, dan zullen onze klanten daar na verloop van tijd de dupe van zijn. Daarom trachten we op regelmatige basis tijd te voorzien om deze evoluties onder de knie te krijgen. Zo kunnen we nieuwe producten aanbrengen, features en strategieën die we kunnen toepassen voor onze klanten.
img

Concurreer enkel met jezelf

Ons werkomgeving moedigt onze teams aan om de hoogste kwaliteit van werk te leveren aan onze klanten. Intens werk en inspanning kunnen een gezond bijproduct zijn van intrinsieke motivatie en een oprechte wens om de eerdere benchmarks te overtreffen. Maar nooit zal een collega uitgespeeld worden tegen een ander, of vergeleken. Elk persoon met wie we samenwerken is waardevol, en zonder hen zou ons team niet zijn wat deze moet zijn. Wij verwachten dan ook van onze klanten dat ze onze medewerkers met respect behandelen, zoals je zelf graag behandelt wordt.
img

Onze visie

Onze klanten laten groeien op een duurzame en ethisch verantwoorde manier, dit door ze te begeleiden en bij te staan met onze kennis. Bij Whizzkidz dragen we respect hoog in het vaandel en dat is iets waar we in onze dagdagelijkse management rekening mee houden. Respect voor onze klanten, medewerkers, milieu en samenleving. Wij geloven dat ethisch ondernemen en presteren hand in hand kunnen lopen.
animationanimation