Webdesign

Een nieuwe website laten maken vertrouw je enkel toe aan professionals. En dat zijn wij! Wij maken websites die converteren en presteren. 

Website laten maken door agency
Wordpress website laten maken

Innovatieve & creatieve designs... een website laten maken doe je met Whizzkidz

We zorgen voor de meest optimale online ervaring voor jouw doelgroep

Bij Whizzkidz hebben we een geweldig team van creatieve webontwikkelaars. Aangevuld met de skills van onze digitale strategen leveren wij projecten op om “u” tegen te zeggen. Wat veel mensen vergeten wanneer ze een website laten maken, is dat de website geen doel is maar een middel. Dit is iets wat wij met ons kick-ass team niet uit het oog verliezen gedurende het hele project. 

Onze multidisciplinaire benadering van online marketing betekent dat we u het beste kunnen bieden dat design, webtechnologie en digitale strategie te bieden heeft. 

We maken geweldige websites tegen betaalbare prijzen

We weten hoe belangrijk de aanwezigheid van jouw bedrijf op het web is. Een geweldige website is geen toevallige samenloop van omstandigheden… het is het resultaat van een goed ontwerp met de juiste informatie op het juiste moment. Daarom is het belangrijk dat wanneer je een website wilt laten maken, je niet enkel het technisch aspect bekijkt, maar ook het strategisch luik. 

Wordpress website laten maken
WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken, dan ben je bij Whizzkidz aan het juiste adres. Of je nu een bestaande template wilt gebruiken voor je website of een custom design wilt, wij maken de website die het best aanleunt bij uw noden.

Webshop laten maken
Webshop laten maken

Een webshop in Woocommerce-, Magento- of Shopify maken is voor ons kinderspel. We helpen je bij de keuze van het juiste platform voor jouw noden. Dit zijn de meest flexibele e-commerceplatforms waarmee we gebruiksvriendelijke webshops kunnen ontwerpen en bouwen.

professionele website laten maken
UI/UX gericht ontwerp

Onderscheid je van de concurrentie met een modern en professioneel ontwerp dat er op alle apparaten goed uitziet. We zullen een website bieden die voldoet aan de behoeften van de gebruiker en die zijn zakelijke doelstellingen bereikt. Geen twijfel aan, een website laten maken doe je met Whizzkidz.

Waarom je website laten maken door Whizzkidz?

Whizzkidz is de online marketingpartner voor de KMO en zelfstandigen. Omwille van die reden proberen we dan ook zo kostenefficiënt mogelijk te werken. Iedereen in ons team is een expert in de technologieën die we aanbieden om websites te maken. Dus als je vragen hebt, hoef je geen weken te wachten op een antwoord, maar zal er wel altijd iemand zijn die je te woord kan staan. 

Bij ons dus geen verkoopspraatjes of tijdsverspilling… alleen maar productieve vergaderingen waarbij je aan tafel zit met de expert die je nodig hebt.

professionele website laten maken

Our Stunning Portfolios

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered.

Veelgestelde vragen rond een website laten maken

Een website-audit kan heel wat verschillende dingen betekenen, afhankelijk van met wie je werkt. Bij Whizzkidz is een website-audit een uitgebreid overzicht van alle elementen waaruit je site en bijbehorende oplossingen bestaan. Van de architectuur en laadsnelheid van de pagina’s tot het ontwerp van je website. Onze webontwikkelaars en marketingexperten bekijken elk detail van je bestaande website tijdens het auditproces. Door je website op deze wijze te gaan beoordelen, kunnen we bepalen welke wijzigingen er aangebracht moeten worden om de ervaring van je gebruikers te optimaliseren. Dit draagt bij aan de winstgevendheid van je website en dus ook van je bedrijf… en daar draait het uiteindelijk allemaal om, niet? 

UI is de afkorting voor User Interface, of ook gebruikersinterface. Dit wordt doorgaans gebruikt in termen van ontwerp. Helaas wordt die term heel vaak misbruikt, wat leidt tot verkeerde interpretaties van wat het echt betekent. In werkelijkheid is UI-ontwerp gericht op het uiterlijk, de presentatie en de interactiviteit van je website. Dit zijn de elementen die je klanten het meest zullen opvallen wanneer ze jouw website bezoeken. Enkele voorbeelden van UI-elementen zijn alle gebruikte animaties en kleuren.

UX is de afkorting voor User Experience of gebruikerservaring. Het is gericht op het verbeteren van het gebruiksgemak dat wordt geboden in de interactie tussen jouw klant en de website. Dit zijn de elementen die je bezoekers misschien niet bewust opmerken, maar die wel degelijk invloed hebben op hun tijd op jouw website. Zo zorgen UX designers ervoor dat je website overzichtelijk is en belangrijke informatie snel gevonden kan worden. Ze kunnen tools zoals bezoekersregistraties gebruiken om te bepalen waar bezoekers problemen hebben. Op basis van deze input voeren ze wijzigingen door om de interactie van de klant met de website te optimaliseren.

Deze termen worden heel vaak door elkaar gehaald. Beide verwijzen naar een klantgerichte ontwerp van een website. Maar er zijn wel heel duidelijke verschillen tussen beide disciplines. Zowel UI (gebruikersinterface) als UX (gebruikerservaring) hebben een invloed op de manier waarop een klant je website ervaart. UI gaat over de voor de hand liggende ontwerpelementen zoals afbeeldingen, iconen, … UX daarentegen kijkt naar hoe bezoekers omgaan met je site en hoe gemakkelijk het voor hen is om bepaalde acties uit te voeren. Het is duidelijk dat UI en UX nauw met elkaar verbonden zijn, maar deze subtiele verschillen in verantwoordelijkheden zijn opmerkelijk.

Een CMS, of contentmanagementsysteem, helpt om je website flexibeler te maken zodat deze kan meegroeien met je bedrijf. De CMS-platformen die wij aanbieden zijn: 

  1. WordPress,
  2. Magento
  3. Shopify
  4. Drupal

Dit zijn stuk voor stuk Open Source CMS-en. We trachten ook zo min mogelijk custom development op deze platformen te doen, zodat je niet met een vendor lock-in zit (dat je afhankelijk bent van ons tot de eind der dagen) en dat er weinig problemen kunnen voorkomen bij upgrades.

Absoluut! Mobiel is nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom ontwerpen we ook mobile-first en optimaliseren we altijd op basis van de mobiele ervaring op je website. Van razendsnelle sitesnelheid tot het doordenken van de UX en UI van een mobiele site, we richten ons op het ontwerpen van mobiel responsieve websites die er geweldig uitzien op mobiele apparaten, desktops en tablets. Als je een website laat maken en deze is niet van de eerste dag mobile-first, dan ben je niet goed bezig. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.