fbpx

366 dagen posts voor social media

Pak je social media nu aan en bespaar jezelf uren tijd en stress dankzij de 

Social Media Content kalender 2020!

Maar liefst 366 dagen social media content voor jou gepland, je hoeft het enkel nog maar aan te passen naar jouw business!

Geniet nu van onze lanceringsprijs, geldig tem 15 december! 

Wat is social media  contentkalender vraag je? Wel, het is de meest handige tool die je ooit in jouw marketing toolkit zal toevoegen. Dankzij deze tool wordt je social media beheer een eitje! 

Ik heb de social media contentkalender 2019 gekocht halverwege 2019, en het was alsof er een last van mijn schouders viel. Bijna alle berichten die ik gepost heb, hebben gezorgd voor heel wat reacties en interacties. Doorgaans was ik al blij wanneer ik 1 of 2 likes had die niet van familieleden kwamen, maar nu krijg ik echt vlotjes 50 à 100 likes en reacties op mijn berichten. Het is echt fantastisch. Ik maak elke maand een halve dag vrij om al mijn posts uit te werken en in te plannen, en dan ben ik gerust voor de rest van de maand. Ik hoef mijn hoofd niet meer te breken over wat ik moet schrijven of hoe ik in interactie moet gaan met mijn klanten. Het komt allemaal vlotjes, dankzij de social media contentkalender van Whizzkidz.
Anthony H.
Zaakvoerder
Als marketing manager bij een KMO sta ik er helemaal alleen voor. Social media is een klein onderdeel van mijn job, maar toch is het tot nu toe altijd mijn grootste kopzorg geweest. Toen ben ik op de social media contentkalender van Whizzkidz gekomen, en smolten mijn zorgen weg als sneeuw voor de zon. Deze kalender is geschikt voor elke business, en helpt echt om reacties uit te lokken in de markt. Het helpt mij echt om vlot een eigen contentkalender te creëren en om over meer te praten dan enkel over mijn product. Het feit dat alles al gepland is en er ook rekening wordt gehouden met speciale dagen neemt heel wat stress voor mij weg. Zeer benieuwd naar wat de contentkalender van 2020 met zich meebrengt. Die staat nu al op mijn wishlist!
Nele F.
Marketing Manager
Deze contentkalender heeft mij zo geholpen! Ik gebruik het hoofdzakelijk voor Facebook en Instagram. Ik manage een kleine webshop met kleren en ik heb zoveel keuze om te posten... maar aan de andere kant wil ik niet constant kleren op mijn social media zwieren. Deze contentkalender heeft mij geholpen om daar een goed evenwicht in te vinden en de betrokkenheid van mijn klanten te verhogen. De social media contentkalender van Whizzkidz heeft een zorg weggehaald, zodat ik mij nu ook meer kan focussen op andere aspecten van mijn online marketing.
Esther M.
Zelfstandige

Wat je krijgt met de social media contentkalender 2020

img

366 dagen aan social media-ideeën gepland voor jou! Inclusief:

 • Dagelijkse postideeën die je social media marketing succesvol maken.  
 • 87 unieke en gemakkelijk te maken postideeën
 • 52 vragen om de betrokkenheid te vergroten
 • 52 inspirerende citaten om likes te verhogen
 • Wekelijkse tips om je te helpen je business uit te breiden 

Minder stress en meer tijd om je te concentreren op jouw bedrijf. Onze klanten zeggen: 

 • "Een van de beste aankopen die ik heb gedaan"
 • "Heeft een grote zorg van mij weggenomen"
 • "Maakt het super eenvoudig om waardevolle content te maken voor social media"
 • “Heeft mij zoveel tijd bespaard!”
 • “Heeft mijn social media naar een volgende versnelling gebracht”
 • "Makkelijk en eenvoudig"

Een voorbeeld zien?

Een greep uit de eerste dagen van het jaar...
img

Bij elke dag vind je een voorbeeld van wat je kan posten. Het is een bewerkbaar deel, zodat je het zelf kunt aanpassen aan de noden van je bedrijf en evenementen. De content wordt zo voorgesteld dat je het echt kan gebruiken voor elke business. 

Wie heeft deze social media contentkalender 2020 gemaakt

Tamara Waldmann

Mijn naam is Tamara Waldmann en ik ben de zaakvoerder van Whizzkidz. Ik ben reeds meer dan 8 jaar actief als online marketing professional en digitale transformatie expert.

Ik heb deze kalender ontwikkeld omdat ik door de jaren heen bij alle klanten dezelfde nood zag terugkomen. Niemand leek te weten wat hij moest posten en wat voor engagement zou zorgen. Ik ben deze social media contentkalender dus beginnen ontwikkelen, heb deze getest en geleerd wat werkt en niet werkt op social media. De social media contentkalender 2020 is speciaal ontworpen om de betrokkenheid op social media te vergroten en jou heel wat tijd en stress te besparen. Hopelijk werkt het zo goed voor jou, als het gewerkt heeft voor de 164 klanten die er gebruik van hebben gemaakt in 2019. 

img