fbpx
+32 (0)472 56 93 19

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie

Alle SEO diensten in België

Search Engine Optimization, SEO of zoekmachineoptimalisatie is het proces waarbij de zichtbaarheid van de site verbeterd wordt in de zoekresultaten van Google. Op deze wijze zorg je ervoor dat je bovenaan staat wanneer je doelgroep naar je op zoek gaat. Het is een heel belangrijk onderdeel van om het even welk digitale marketing strategie.

seo search engine optimization zoekmachine optimalisatie audit
SEO audit
img
Lokale SEO
keyword onderzoek
Keyword onderzoek
img
Internationale SEO
img
Content creation/content marketing
img
Ecommerce SEO

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie

SEO en zo

Onze SEO diensten zijn een samenvatting van meer dan 7 jaar ervaring.

Als SEO agency kunnen we je helpen met de technische expertise zoals het creëren en implementeren van de noodzakelijke scheme codes, maar ook met onze off-page link building tactieken die ondersteund worden door onze copywriters en editors. We werken samen met je zodat we een op maat gemaakte service kunnen leveren, die je helpt om hoog te scoren voor zoekopdrachten waarvoor je wilt scoren.

Organische SEO specialisten

Wij doen alles dat in onze mogelijkheden staat om ons ervan te vergewissen dat onze gebruikte technieken door elke zoekmachine erkend wordt. We zijn ook volledig transparant naar onze klanten toe wat we dan juist doen. Wij zijn sterke voorstanders van een langetermijn, content gestuurde aanpak voor SEO. White hat methodes werpen hun vruchten af op lange termijn.

Als de doelstellingen van onze klanten tijdsgebonden zijn en deze houden een bepaald risico in, dan zorgen we ervoor dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van de timings en welke risico’s er verbonden zijn. Wij geloven sterk dat de beste relaties met onze klanten opgebouwd worden door een eerlijke communicatie en geïnformeerde partijen.

Onze SEO zoek expertise en aanpak

Whizzkidz biedt betaalbare prijzen die afgestemd zijn op jouw budget en behoeften. Wij bieden geen “one size fits all”-oplossingen, omdat wij ook weten dat elk bedrijf anders is. In plaats van dat te doen zitten wij samen en gaan we jouw noden in kaart brengen en bepalen wat je nodig hebt om deze noden te voldoen. Als uw SEO-agency gaat onze service altijd volgende zaken inhouden:

  • Zoekwoordonderzoek met een trendanalyse
  • Een volledige audit van de site
  • Creatieve content creatie
  • Maandelijkse reporting met een gedetailleerd overzicht van succes acties en “next steps” om verder te groeien.