fbpx

Online Marketing Trajecten

Bij Whizzkidz kan je verschillende Online Marketing Trajecten volgen. De Accelerator is waar het allemaal mee begint! Hier krijg je de basis mee om je marketingplan uit te dokteren en te implementeren. 

Heb je meer nodig dan juist de basis, dan is ons Online Marketing Guru traject misschien meer iets voor jou? In dit traject zien we alles wat er in de Accelerator staat, maar dan nog wat dieper uitgewerkt. Het is ook mogelijk om te starten met de Accelerator en dan te evolueren naar de Guru. Hiervoor kan je altijd terecht bij onze consulenten. 

Wil je van online marketing je core business maken? Dan is de Online Marketing Master de opleiding die je moet volgen. Ook hier bouwen we verder op de basis die reeds gelegd is geweest in de andere twee trajecten. Dit wordt aangevuld met heel wat andere informatie die ervoor zorgt dat je zelf in on no-time een online marketingconsultant kan worden. 

Ben je niet zeker welk product voor jou het beste is? Aarzel niet en boek een gratis consult met één van onze experten. We adviseren je graag in functie van je noden!