Online marketing bureau voor KMO's en zelfstandigen

Geen zin om zelf tijd te verspelen aan online marketing? Dan ben je bij Whizzkidz aan het juiste adres. Wij zijn een full service online marketing bureau voor zelfstandigen en KMO's.
Online marketing bureau belgië
website laten maken door online marketing bureau

Webdesign

Of je nu al een website hebt of een website wilt laten maken met een online marketing bureau, wij helpen je door middel van de meest recente UX-tricks het maximum uit je site te halen. 

online adverteren met digitale agency

Online adverteren

Of je via Google of via social media wilt adverteren. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op de meest optimale wijze in de markt wordt gezet om je doelgroep te bereiken.

seo laten doen door een online marketing bureau

SEO

Het is één iets om een website te hebben, het is een andere om ervoor te zorgen dat mensen hem vinden. Wij helpen je om je website hoog te laten scoren door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie).

seo laten doen door een online marketing bureau

Online marketing bureau voor KMO's en zelfstandigen

In tegenstelling tot heel wat andere online marketing bureaus, jagen wij niet op de grote corporates. Bij Whizzkidz weten we heel goed met wie we willen werken: met KMO’s en zelfstandigen.

Whizzkidz is opgericht met de overtuiging dat KMO’s en zelfstandigen ook recht hebben op dezelfde expertise als grote corporates. Bovendien is de voldoening die we hiervan krijgen ook zoveel groter. Een win-win zoals we zeggen. 

KMO’s en zelfstandigen hebben dan misschien niet dezelfde budgetten als een Coca-Cola, maar met de juiste kleine consistente stappen, zal je bedrijf en omzet ook gestaag kunnen groeien.

Wij vertalen het hele online marketing-verhaal voor jou in mensentaal. Door jouw bedrijf te leren kennen, jouw doelgroepen te begrijpen en wat echt belangrijk is voor beide partijen, zorgen we voor ongelooflijke resultaten online.

We zijn meer dan alleen een online marketing bureau; onze missie is om jouw bedrijf een succes te maken. 

Een online marketing bureau dat voor jouw werkt

Waarom voor ons kiezen als online marketing bureau? Dat is heel simpel. We zijn:

Transparant

Als online marketing bureau geloven wij dat je enkel een goede relatie kan hebben met je klant door een open en eerlijke communicatie. Daarom geven we je periodiek updates over de voortgang van je successen. Je weet ook perfect waar de gepresteerde uren naartoe zijn gegaan en wat ze opgebracht hebben. 

Proactief

Als één van de betere online marketing bureaus voor zelfstandigen en KMO’s in België, maken we er onze prioriteit van om de groei van jouw bedrijf te ondersteunen. Je krijgt een dedicated team op jouw account, die jouw bedrijf van binnen & vanbuiten zal leren kennen en proactief zal communiceren over opportuniteiten online.  

Betaalbaar

We weten dat “betaalbaar” een redelijk relatief begrip is. De kosten van een online marketing bureau kunnen een bedrijf dat pas opstart al flink in het rood brengen. We gaan ook niet liegen, bij de opstart kruipen hier heel wat uren in. Maar ook wij zijn ooit moeten starten en weten dat elke euro telt. Daarom bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan. Is het volledige bedrag in één keer wat zwaar om te dragen? Geen zorgen, u kunt maandelijks of zelfs per kwartaal betalen bij ons. 

Flexibel

Online marketing bureaus zullen je vertellen dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends binnen digitale marketing… Maar trends zijn alleen iets waard als ze voor jou relevant zijn. Bij Whizzkidz is jouw bedrijf onze focus, en we hangen daar de nodige strategieën aan vast om jouw campagnes succesvol te maken. Of dit nu via de laatste trends in digitale marketing gaat of met de klassiekers. Er is maar één iets dat ons bezighoudt, en dat is resultaten voor jouw bedrijf. 

Een online marketing bureau dat je helpt groeien

Bij Whizzkidz helpen we jouw bedrijf groeien. En dat doen we door te doen wat we het best kunnen…

digitale strategie uitstippelen met online marketing bureau

Digitale Strategie

Daar begint het allemaal mee, geen strategie => geen succes. Ben je op zoek naar een online marketing bureau die de ins- en outs kent van digitale marketing... dan ben je bij Whizzkidz aan het juiste adres.

CRO online marketing agency

CRO

Eens we op goed op weg zijn, kunnen we beginnen sleutelen aan de optimalisatie van je conversie. Conversion Rate Optimization done right!

social media advertising via een digital agency

Social Media Advertising

Als een van de beste online marketing bureaus in West-Vlaanderen kunnen we je helpen om je ideale klant te bereiken en je bedrijf effectief en efficiënt te promoten.

Emailmarketing met online marketing bureau

Emailmarketing

Het definiëren van je doelgroep en het onderzoeken van jouw concurrenten om ervoor te zorgen dat je e-mailmarketingstrategie altijd een aantal stappen voor is.

SEO doen met een online marketing bureau

SEO

Zoekmachineoptimalisatie is van cruciaal belang voor het vergroten van de zichtbaarheid en het winnen van vertrouwen bij je potentiële klant.

Google Advertenties en SEA

Het gebruik van Google Ads voor jouw bedrijf is een effectieve manier om gebruik te maken van een van de meest krachtige digitale marketingplatforms.

Social Media Management

Social media done right. We leren je omgaan met je klant en om op een zo optimaal mogelijke wijze aan community management te doen.

Getting the maximum out of any new business or company.

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined. There are many variations of lorem passages.

Innovative Ideas

Lorem Ipsum available internet tend to repeat predefined. All the Lorem Ipsum generators on the top.

Certified Solutions

Lorem Ipsum available internet tend to repeat predefined. All the Lorem Ipsum generators on the top.

En hoeveel kost dit allemaal?

Zoals we eerder vermeld hebben: we zijn zeer transparant. We hebben al redelijk wat projecten achter de kiezen en weten dus behoorlijk goed hoe zo’n traject verloopt en wat het mag kosten. Bij Whizzkidz kan je kiezen uit verschillende pakketten: 

Starter

199/ Per maand

 • SGFQE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Popular Choice

Advance Plan

$299/ Per Month

  t
 • 10 Key Words Optimized
 • t
 • 3 Top 10 Ranking Guarantee
 • t
 • Web site Analysis
 • t
 • Keyword Research and Analysis
 • t
 • Content Optimization

Premium Plan

$499/ Per Month

  t
 • 10 Key Words Optimized
 • t
 • 3 Top 10 Ranking Guarantee
 • t
 • Web site Analysis
 • t
 • Keyword Research and Analysis
 • t
 • Content Optimization

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

We kunnen blijven praten over hoe goed we wel niet zijn als online marketingbureau… maar misschien hoor je het gewoon beter van een ander!

Ben je volledig klaar met ander online marketingbureaus en wil je met ons samenwerken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.