fbpx
+32 (0)472 56 93 19

AdWords voor non-profitorganisaties

Geniet tot $10 000 advertentietegoed via Google

Het Google Ad Grants programma voorziet non-profit organisaties tot $10 000 (+/- 8600 euro) per maand voor Adwords Search Advertising. Wij helpen je organisatie graag om Google Ad Grants op een effectieve manier aan te wenden zodat je meer donaties, vrijwilligers en/of bekendheid krijgt voor jouw goed doel.

De waarde van Google Ad Grants

Zou je non-profitorganisatie voordeel kunnen halen van een aantal duizenden extra website bezoeken per maand? Natuurlijk is dat het geval!

Maar de waarde van de opportuniteit die Google Ad Grant voor jou creëert gaat veel verder dan het aantal bezoekers op je website dat stijgt. Je kan specifieke bezoekers aantrekken en hen jouw verhaal vertellen.

En dit is waar wij bij Whizzkidz kunnen helpen.

img

Google Ad Grants accountbeheer

Wij gaan helpen om jouw Google Ad Grant account te gebruiken als startpunt voor een schaalbare, uitgebreide digitale marketingstrategie. Wij werken intensief met je samen om zowel kortetermijns- als langetermijnsdoelstellingen te behalen. Daarnaast bouwen we ook de noodzakelijke adverteniecampagnes om deze doelen te bereiken, en richtlijnen voor content, messaging en conversieoptimalisatie.

Wij gaan je niet helpen om jouw Google Ad Grant budget erdoor te jagen. Wij gaan campagnes bouwen en managen dat het type bezoekers zal aantrekken die echt gebaat zal zijn om bij jouw doel terecht te komen.

Dankzij een aantal jaren ervaring, is ons team in de goede positie om je te helpen om jouw verhaal te vertellen aan de juiste doelgroep. Wij verstaan je situatie als onderbezette organisatie die veel projecten beheert. Laat ons het dagelijkse beheer van jouw Google Ad Grants-campagnes beheren terwijl je jou concentreert op het grotere geheel.

Onze aanpak voor Google Ad Grants

 • Ontdekken en onderzoek

  Jij praat, we luisteren. We willen graag zoveel mogelijk te weten komen over jouw doel en doelgroep. We willen echt begrijpen wat jou onderscheidt en motiveert. En hoe jouw huidige donateurs en vrijwilligers met jou en uw jouw doel omgaan.

 • Competitieve analyse en strategie

  We maken gebruik van je inzichten en vertalen deze naar het digitale marketinglandschap. We doen onderzoek naar de industrie waar je actief in bent of die je wenst te bereiken, proberen kansen en opportuniteiten te zien en maken een groeistrategie voor zowel korte als lange termijn.

 • Account opbouwen

  We bouwen jouw Google Ad Grants-account uit, ontwikkelen de advertentietekst, beslissen over de zoekwoord structuur en bestemmingspagina’s en veel meer.

 • Optimize, grow… repeat

  We blijven A / B-tests uitvoeren en optimaliseren zodat verkeer van de beste kwaliteit op je site terecht komen. We geven advies over het ontwikkelen van inhoud, optimaliseren van conversiepercentages en hoe jouw inspanningen verder uitgebreid kunnen worden naar andere platformen.

Veelgestelde vragen over Google Ad Grants

De Google Ad Grants programma is een unieke opportuniteit voor non-profit organisaties om te groeien zonder teveel kosten te moeten maken. Wij willen je helpen om beter de dynamiek achter het programma te verstaan en hoe Google Adwords en andere digitale advertentieplatformen een echte meerwaarde voor je kan betekenen.

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt. We willen je graag ontmoeten en luisteren over welk doel je jouw ontfermt.