fbpx
+32 (0)472 56 93 19

E-mail Marketing

Email marketing is een belangrijk onderdeel van jouw digitale marketingcampagne. Het is zeer effectief voor het engageren van nieuwe klanten en het fideliseren van bestaande klanten. Het is ook een geweldige manier om je klanten te bereiken op mobiele apparaten. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met een strategie die jouw bedrijfsdoelstellingen bereikt. Daarnaast leveren we ontwerpen die ervoor zorgen dat jouw campagne wordt opgemerkt, inhoud die actie genereert en analyses maken zodat de resultaten volgen.

Email marketing

Wat doen we en hoe?

Email is een krachtig hulpmiddel om je klanten opnieuw aan te spreken en nieuwe klanten te engageren. We beginnen met jouw doelstellingen en werken van daaruit om een email marketing campagne te ontwerpen die meetbare resultaten en een grotere betrokkenheid van klanten biedt.

We creëren emails die schitteren op desktop, tablet en smartphone. Op deze wijze wordt de gebruiker blootgesteld aan een op maat gemaakte boodschap en kunnen we een customer journey ontwerpen die converteert.  We helpen je de resultaten tot in het kleinste detail bij te houden, zodat je een duidelijk beeld krijgt van welke berichten werken. Na verloop van tijd gaan we schalen en optimaliseren. Zo kan jouw bedrijf verder groeien.

Waarom zou je ons kiezen voor jouw volgende email marketing project?

We creëren op maat gemaakte email marketing campagnes met prachtige ontwerpen die converteren. Ze worden volledig in regel met de GDPR verzonden en we stellen alles in het werk omdat jouw kostbare emails niet in de spambox van je klant terechtkomt.

We bieden realtime rapportage van activiteiten met belangrijke statistieken zoals open rates, klikfrequenties, wie ze heeft geopend, wat ze hebben geklikt en hoe vaak. Dit geeft ons waardevolle informatie om zeer gerichte emailcampagnes te maken en te zorgen dat de conversie verhoogt.

Voordelen van email marketing:

  • Goedkope manier om klanten te bereiken
  • Maak van een abonnee een klant
  • Verzamel feedback
  • Test nieuwe functies
  • Toenemende bedrijfsgroei
emailmarketing agency

Contacteer ons

Bericht verstuurd!