fbpx
+32 (0)472 56 93 19

(Programmatic) Display Advertising

De dagen van het manueel media buying en korting bij grote volumes zijn (min of meer) voorbij. Het programmatic display team van Whizzkidz kan je helpen om bijna het volledige internet te bereiken. Dit doen we via gevorderde doelgroeptargeting en real time biedingen. Ontdek hoe wij jouw brand kunnen laten groeien via Display Advertising.

Display Advertising

Wat wij doen en hoe we het doen

Google Adwords zoekmachine campagnes (SEA) helpen je om de bezoekers te bereiken met de grootste commerciële intentie (maw, mensen die op het punt staan om te kopen). Maar je bereikt maar een beperkt aantal mensen. Deze die actief op zoek zijn naar producten en diensten die je verkoopt.

Een kanaal erbij nemen, zoals Google Display Netwerk zal ervoor zorgen dat je honderden (soms zelf duizenden) extra gebruikers per dag zal bereiken wanneer ze online aan het surfen zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties meer online gebruikers bereiken. Gebruikers die van hoge kwaliteit zijn en die interesse zouden kunnen hebben in wat je verkoopt.

Op maat gedesigned advertenties

Alles wat met display advertising te maken heeft is visueel. Het succes of het falen ervan heeft te maken met de esthetische kwaliteit die de advertenties tentoon spreiden. Wij nemen het ontwerp van advertenties dan ook heel serieus, of het nu gaat om een beeldadvertentie, een dynamische remarketing advertentie, een video advertentie, … We weten heel goed dat telkens een potentiële klant in aanraking komt met jouw merk, de eerste indruk een grote factor speelt in hun beslissing om verder in interactie te gaan met jou of niet.

Types Display Advertenties

Het Google Display Netwerk (GDN) is een enorm landschap met heel wat verschillende types advertentieformaten. Elk formaat heeft zijn voor en nadelen. En elk van deze advertenties werkt beter onder bepaalde omstandigheden dan andere. Wij gaan de formaten van de advertenties gaan opmaken en bieden op plaatsingen in functie van jouw marketingdoelstellingen.

Tekstadvertenties
Deze werken net zoals de SEA advertenties. Je hebt een titel, twee lijnen tekst (van elk 35 karakters) en een URL.
Videoadvertenties
Creëer een advertentie waarin een video afgespeeld wordt. Pas de video advertenties nog verder aan met beeldgalerijen en call to actions.
Beeldadvertenties
Deze advertenties bevatten een relevant beeld, een aangepaste layout en achtergrondkleuren.
Interactieve advertenties
Interactieve advertenties zijn beeldadvertenties die interactieve elementen bevatten, animaties of andere aspecten die veranderen afhankelijk van wie naar de advertentie kijkt en hoe ze ermee in interactie gaan.
Dynamische productadvertenties
Promoot automatisch relevante producten van jouw volledige catalogus ongeacht het apparaat waarop de gebruiker zit.
Gmail advertenties
Beeld- en tekstadvertenties die meteen getoond worden in de gmail inbox van je doelgroep. De kosten van deze advertenties worden pas doorgefactureerd zodra de advertentie volledig uitgerold is in de inbox van de klant.

Contacteer ons

Als je graag wilt horen hoe we je kunnen helpen met Pay-per-Click (PPC), gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.

Bericht verstuurd!