Digitale Marketing Opleiding

Ontdek welke tools, processen, platforms en benaderingen je kunt gebruiken om jouw doelgroep(en) te bereiken en hen te laten converteren naar klant. Met onze digitale marketing opleiding ben je goed op weg om jouw bedrijf op de online marketing-kaart te plaatsen. 

VOLZET TOT JANUARI!

Wil je inschrijven voor de opleiding van januari?

Dat kan. Boek een afspraak in zodat we jou kunnen uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Lijkt onze opleiding jou wat?
Dan reserveren we jou plaatsje voor jou!

Beheers de bouwstenen van online marketing met onze digitale marketing opleiding

Het internet heeft de manier waarop we communiceren naar onze verschillende doelgroepen veranderd. Het breed aanbod aan tools stelt marketeers en bedrijfsleiders in staat om datagedreven beslissingen te nemen met meer nauwkeurigheid en inzichten dan ooit tevoren. Wie geen digitaal marketingstrategie heeft uitgestippeld, loopt het risico om achter te blijven terwijl de concurrenten wel groeien.

Onze digitale marketing opleiding helpt je navigeren door de vele facetten van digitale marketing en geeft je de kennis om de groei op digitale wijze in jouw organisatie te stimuleren.

Krijg inzicht op de tools, processen, platforms en benaderingen die je kan gebruiken om je doelgroep met vertrouwen te bereiken en om te zetten naar een kwalitatieve lead, en een lead om te zetten in een loyale klant. Met onze digitale marketing opleiding zal je ambitieuze, maar haalbare, doelen leren opstellen en de kennis opbouwen om deze doelstelling te behalen. 

Waarom zelf je digitale marketing doen?

digitale marketing opleiding
Budget

Budget is de voornaamste reden waarom mensen zelf hun digitale marketing inspanningen doen. Een agency kost nu eenmaal geld, geld die je als zelfstandige liever in je effectieve advertenties zou willen steken.

Inzichten verwerven

Wanneer je vanop de eerste rij kan meevolgen hoe je doelgroep reageert op je messaging, kan je hiermee inzichten verwerven die niet enkel een impact hebben op je digitale activiteiten.

Flexibiliteit

Als je zelf aan de knoppen draait kan je sneller keuzes maken en gemakkelijker schakelen zonder daarom te moeten wachten tot iemand in de agency beschikbaar is.

online marketing cursus whizzkidz

Waarom een digitale marketing opleiding volgen bij Whizzkidz

Of je nu bij de academy of bij de agency terecht komt, wij behandelen alle domeinen van online marketing, in functie van jouw noden. We bekijken deze domeinen als afzonderlijke bouwstenen. We leggen deze naast jouw noden en bouwen op deze wijze een structuur uit voor jouw project. 

Hoe gaat onze digitale marketing opleiding concreet in zijn werk?

In de digitale marketing opleiding van Whizzkidz start alles met ons kick-off gesprek. Daar vertellen we jou in geuren en kleuren wat wij de volgende weken gaan doen, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Want, goede afspraken maken goede vrienden, right :-)?

Kick-off en verloop cursus

Tijdens ons kick-off gesprek gaan we bekijken wat je reeds hebt en wat niet. Daarnaast proberen we te achterhalen hoe goed je kennis van digitale marketing reeds is, en of er bepaalde assumpties zijn die we moeten bijsturen. Bij onze kick-off gesprek krijg je al meteen huiswerk mee, waar we de week nadien mee van start kunnen gaan.

Het is de bedoeling dat je zelf afspraken inboekt met onze consultants voor je coaching gesprekken. Je kan 14 weken lang onbeperkt beroep doen op onze consultants om je verder te helpen groeien. Na deze 14 weken blijf je toegang krijgen tot de cursussen, maar vervalt de consultancy. 

emailmarketing voor meer sales
Wat kan je na deze digitale marketing opleiding?

De vaardigheden die je bekomt in onze digitale marketing opleiding zijn op maat van jouw bedrijf gemaakt. Niettemin is de informatie die je krijgt zo gebracht dat je het zeker opnieuw kan gebruiken bij de opstart van een nieuw bedrijf of bij het aanpassen van je bedrijfsstrategie.

De focus van de cursus ligt vooral op de praktijk, en minder op de theorie. Met andere woorden, geen fancy woorden en nutteloze theorieën waar je niet verder mee zal komen. Maar praktische zaken die ervoor zullen zorgen dat je meteen van start kunt gaan en snel je online marketingstrategie zal kunnen uitwerken en implementeren.

In deze cursus coveren we de volgende topics:

  1. Doelgroepbepaling & marktonderzoek
  2. Website zelf bouwen
  3. Emailmarketing
  4. SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  5. Social Media Marketing
  6. Linkedin marketing
  7. PPC (paid advertising zoals Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, …)
  8. Analytics

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.