fbpx

Digital Marketing Opleiding: online marketing cursus op maat

digital marketing opleiding

Met de Online Marketing Accelerator leg je de bouwstenen voor een weldoordachte online marketingplan. In dit programma leggen wij de basis van online marketing uit en hoe je zelf alles kan opzetten en beheren. De cursussen worden aangevuld met consultancy op maat van je bedrijf. Dankzij deze digital marketing opleiding zal jouw bedrijf in geen tijd op de digitale kaart staan. 

De concrete invulling van de cursus vind je hieronder terug.

We hebben de Online Marketing Accelerator in het leven geroepen, omdat wij bij Whizzkidz vinden dat iedereen het recht heeft op de juiste begeleiding. Of je nu een grote klepper bent of een kleine zelfstandige, of je marketingbudgetten meer dan 6 nullen heeft of maar 2, … In de Online Marketing Accelerator leggen wij de basisprincipes uit van de meest voorkomende online marketing tools. Nadat je de Online Marketing Accelerator gevolgd hebt, heb je een online marketingplan in handen waarmee je gelijk aan de slag kan. Daarnaast krijg je ook de nodige bagage mee om dat online marketingplan uit te voeren.

Digital Marketing Opleiding: inhoud

De cursus omvat 9 modules die je toelaten om de basis te leggen van je nieuw online marketingplan.

  • Module 1: De Whizzkidz Academy
  • Module 2: Online marketing: de basis
  • Module 3: Website
  • Module 4: Copywriting
  • Module 5: Emailmarketing
  • Module 6: SEO
  • Module 7: PPC
  • Module 8: Social Media
  • Module 9: Meten is weten

De modules, die levenslang beschikbaar blijven, worden aangevuld met een traject van 14 weken consultancy.

Hoe gaat de Online Marketing Accelerator concreet in zijn werk?

In deze digitale marketing opleiding start alles met ons kick-off gesprek. Daar vertellen we jou in geuren en kleuren wat wij de volgende weken gaan doen, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Want, goede afspraken maken goede vrienden, niet :-)?

Tijdens ons kick-off gesprek gaan we bekijken we ook wat je reeds hebt of niet hebt. Daarnaast proberen we te achterhalen hoe goed je kennis van online marketing reeds is, en of er bepaalde assumpties zijn die we moeten bijsturen. Bij onze kick-off gesprek krijg je al meteen huiswerk mee, waar we de week nadien mee van start kunnen gaan.

Het is de bedoeling dat je zelf afspraken inboekt met onze consultants voor je coaching gesprekken. Je kan 14 weken lang onbeperkt beroep doen op onze consultants om je verder te helpen groeien. Na deze 14 weken blijf je toegang krijgen tot de cursussen, maar vervalt de consultancy. Het is dus niet de bedoeling dat je het laat liggen. In theorie kan de volledige Online Marketing Accelerator op 4 weken rond zijn. Maar aangezien je ook een business moet runnen, hebben we wat marge genomen ? .

De vaardigheden die je bekomt in deze cursus zijn op maat van jouw bedrijf gemaakt. Niettemin is de informatie die je krijgt zo gebracht dat je het zeker opnieuw kan gebruiken bij de opstart van een nieuw bedrijf of bij het aanpassen van je bedrijfsstrategie.

De focus van de cursus ligt vooral op de praktijk, en minder op de theorie. Met andere woorden, geen fancy woorden en nutteloze theorieën waar je niet verder mee zult komen. Maar praktische zaken die ervoor zullen zorgen dat je meteen van start kunt gaan en snel je online marketingstrategie zal kunnen uitwerken en implementeren.

Meer nodig dan onze Accelerator? 

Dan is onze Online Marketing Guru misschien wel iets voor jou.

Of wil je graag van online marketing je core business maken? Dan is onze Online Marketing Master helemaal voor jou!

De Whizzkidz Academy is:

✔ Levenslang toegang tot de cursus

✔ Praktische tips die resultaten opleveren

✔ Consultancy op maat van je bedrijf

✔ Snelle ondersteuning via onze support

✔ Een 30 dagen geld-terug-garantie