fbpx
+32 (0)472 56 93 19

Full Service Digital Marketing Agency

Of je nu helemaal (opnieuw) begint of je online aanwezigheid wilt vergroten, je communicatie moet goed zitten. Het is van essentieel belang dat elk kanaal van om het even welk (digitaal)marketingplan nauw op elkaar is afgestemd en strategisch naar hetzelfde doel toewerkt. Bekijk de verschillende diensten die we aanbieden. Ontdek hoe we digitale marketing benaderen en hoe Whizzkidz jouw bedrijf verder kan helpen.

Search Engine Optimization (SEO)

Ontdek al onze zoekmachineoptimalisatie diensten
SEO Audit
SEO Audit

Eén van de eerste stappen om een succesvolle SEO-campagne op te zetten is een grondige SEO-audit. Ontdek vandaag hoe we te werk gaan voor het opleveren van een waardevolle SEO-audit.

Lokaal & Internationaal
Lokaal & Internationaal

Lokale SEO is belangrijker dan ooit tevoren geworden dankzij smartphones. Richt je jouw echter op gebruikers wereldwijd, dan is internationale SEO wat je nodig hebt. Lees meer.

Ecommerce SEO
Ecommerce SEO

Het optimaliseren van e-commerce websites voor zoekmachines is een specialiteit binnen SEO. Technische SEO voor online winkels is iets heel anders dan de traditionele aanpak. Meer informatie.

Keyword onderzoek
Keyword onderzoek

Een keyword onderzoek dient om te identificeren wat je gebruikers intypen in de zoekmachines wanneer ze op zoek gaan naar jouw product of dienst. Dit maakt integraal deel uit van elke SEO-dienst.

Content marketing
Content marketing

Contentmarketing wordt gebruikt voor het weergeven van marketingfuncties met oog op het behalen van zakelijke doelstellingen. Hoe je deze inhoud presenteert, hangt af van wat je probeert te bereiken.

Search Engine Advertising (SEA)

Ontdek al onze Search Engine Advertising (SEA) en Pay-per-click (PPC) diensten
PPC audit
PPC audit

Een PPC-account opzetten is complex en men moet rekening houden met heel wat verschillende zaken. Die zaken moeten af en toe ook gecontroleerd worden. Een goed doordachte PPC-campagne is gebaseerd op een diepgaand PPC audit, die wij graag voor je doen.

Display Advertising
Display Advertising

Display-advertenties spelen een cruciale rol in digitale marketing, zowel voor direct response-campagnes als voor merk bewustmakingscampagnes. Display kan een relatief goedkope manier zijn om je merk te tonen aan grote aantallen potentiële klanten.

Search Engine Advertising (SEA)
Search Engine Advertising (SEA)

SEA is de meest winstgevende en populairste vorm van online adverteren. Maar het is ook complex, verandert constant en is tijdrovend. Daarom hebben wij een team experts in dienst om deze taak op zich te nemen.

Google Shopping Advertising
Google Shopping Advertising

Google Shopping is een zeer krachtig advertentieplatform voor e-commerce websites en biedt een uitstekende ROI voor veel van onze klanten. De set-up hiervan kan complex zijn, maar de resultaten zijn het waard.

Remarketing campagnes
Remarketing campagnes

Remarketing is een geweldige manier om klanten weer binnen te halen die eerder hebben afgehaakt. Met remarketing kunnen adverteerders eerdere bezoekers van hun website targeten via andere websites of platformen.

Emailmarketing

E-mail marketing is een vorm van direct marketing waarbij (potentiële) klanten door middel van een e-mail direct benaderd worden.
Strategie
Strategie

Emailmarketing is een belangrijk onderdeel van elk goed doordachte online marketingstrategie. Het is de beste manier om klanten te houden en is één van de kanalen die het best converteert. Wij helpen een strategie op poten zetten en implementeren die.

Automation
Automation

Wens je dat je klant een specifieke journey doorloopt of wil je inspelen op hoe hij reageert op jouw mails en site? Dan moet je automation inschakelen. Wij helpen je om een volledig funnel op poten te zetten en zo voor een geweldige customer journey te zorgen.

Conversion Rate Optimisation (CRO)

Om de beste resultaten te behalen is het belangrijk dat je website geoptimaliseerd is. Ontdek onze CRO-diensten.
Website analyse
Website analyse

CRO is de kunst om het aantal conversies via je website te verhogen zonder het aantal bezoeken van je website te vergroten. Wij brengen jouw website in kaart samen met het gedrag van je bezoekers. Dit is de basis om de website te gaan optimaliseren.

Landingspagina design
Landingspagina design

Specifieke landingspagina's genereren doorgaans 15% hogere conversieratio's. Door A / B testings te doen van je landingspagina's, verbetert je ook jouw conversieratio ... wat op zijn beurt je ROI en winstgevendheid van PPC-campagnes zal verhogen.

Strategie & Planning

Een geslaagd online marketing campagne is één die goed doordacht en geïmplementeerd wordt
Strategie
Strategie

Om jouw producten online met succes te promoten en te verkopen, heb je een digitale strategie nodig. Jouw klanten moeten je website vinden en erop willen blijven. Wij helpen om een plan te ontwikkelen zodat je doelstellingen behaald worden.

Planning
Planning

Bij online marketing gaat het erom dat je er bent wanneer jouw klant je nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat dit gebeurt. Een digitaal marketingplan staat of valt bij de planning. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ook tot in de puntjes uitgewerkt is en gerespecteerd wordt.

Training & consultancy

Houd je online marketingactiviteiten liever in-house? Ontdek onze coaching mogelijkheden.
Training
Training

Heb je de resources in huis om zelf online activiteiten op te volgen, dan komen we jouw mensen graag opleiden. Wij bieden cursussen en modules aan die ontworpen zijn op maat van jouw bedrijf, aangepast aan het profiel van jouw medewerkers en de vooropgestelde doelstellingen.

Consultancy
Consultancy

Als experten in het veld bieden wij ook consultancy aan om ervoor te zorgen dat je samen met jouw team het maximum haalt uit je marketingstrategie. Bedrijven die gebruik maken van onze input zijn over het algemeen bedrijven die een digitale transformatie ondergaan.

Online marketing diensten

Verhoog leads & sales met de Online Marketing diensten van Whizzkidz.

Marketing en communicatie is in de afgelopen 10 jaar meer veranderd dan in de afgelopen 100 jaar. We komen uit het tijdperk van tv-spots en gedrukte advertenties naar het tijdperk van websites, online video, sociale media en Google. Consumenten zijn vandaag verbonden met internet. 24 op 24, 7 dagen op 7. Amerikaanse volwassenen besteden meer dan 4 uur per dag aan digitale media, een trend die binnen de kortste keren zal overwaaien naar Europa. En dat geldt niet enkel voor mensen van wie hun werk gelinkt is aan het internet. Daar ligt het gemiddelde nog veel hoger.

Hoe verander je deze online consumenten in betalende klanten? Met hoogwaardige internet marketing diensten van een betrouwbaar digital agency zoals Whizzkidz. Jouw website is onbetwistbaar je belangrijkste marketingelement. Deze zou moeten dienen als online vertegenwoordiger, 24u op 24, 7 dagen op 7. Maar wordt deze gemakkelijk gevonden? Zijn het de juiste mensen die je website vinden? Laat Whizzkidz je helpen bij het ontwikkelen van een doordachte online marketingstrategie om meer kwalitatieve bezoekers naar je site te trekken. Daarna zorgen we ervoor dat deze omgezet worden naar leads of verkopen. Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Laat ons samen jouw online marketingstrategie uitbouwen tot een succes.