fbpx
+32 (0)472 56 93 19

Je site optimaliseren om de hoogste graad van conversie te behalen dankzij CRO (Conversion Rate Optimisation)

CRO of Conversion Rate Optimisation is de kunst om het aantal conversies op jouw website te verhogen zonder het aantal bezoekers op de site te verhogen. Het heeft geen nut om een hoog aantal bezoekers naar je website te lokken als deze bezoekers niet doen op de site wat je graag zou hebben dat ze zouden doen.

Website analyse
Website analyse

Wij brengen jouw website in kaart en linken dit met het gedrag van je bezoekers. Waar reageren ze op en waar haken ze op af. Op basis van dit onderzoek gaan we de website gaan optimaliseren.

Meer informatie
Landingspagina design
Landingspagina design

Specifieke landingspagina's genereren doorgaans 15% hogere conversieratio's. Landingspagina zijn een ideale tool om specifieke acties in de kijker te plaatsen en special offers.

Meer informatie
A/B testing
A/B testing

Door A / B testings te doen van je landingspagina's, uitcheckpagina's, ... verbeter je ook jouwconversieratio. Dit zorgt op zijn beurt dat jouw ROI en winstgevendheid van PPC-campagnes zal verhogen.

Meer informatie

Whizzkidz kan helpen om je website te optimaliseren om zo het hoogst aantal conversies te behalen. Dankzij onze ervaring, standaard CRO technieken, A/B testing en heel wat andere methoden zoals het experimenteren met de layout van je site, kleuren en verschillende customer journeys uit te werken, … gaan we een combinatie zoeken die ervoor zorgt dat je website het hoogst mogelijk conversies gaat genereren.

In de wereld van CRO, kunnen hele kleine ingrepen die banaal lijken, een gigantisch effect hebben op conversie. Simpele zaken zoals de plaatsing of de kleur van je “Koop Nu” of “Contacteer ons” maken echt een verschil online.

We kunnen jou vertellen waar je aanpassingen moet doen en een inschatting geven van hoe deze zaken een impact zullen hebben op jouw performantie.