fbpx
+32 (0)472 56 93 19

Adwords Audit

Het uitvoeren van een AdWords audit is belangrijk omdat je hiermee de prestaties van je AdWords-account kan beoordelen en verbeteren.

Beheer je zelf je Adwords account maar het levert toch niet de resultaten op dat je verwacht had? Laat Whizzkidz een Adwords audit voor je uitvoeren, jouw data analyseren en evalueren. Laat ons trends binnen je account spotten en bruikbare inzichten meegeven die je kan implementeren.

Adwords Audit

Wat wij doen

Voor we met je gaan samenwerken willen we eerst zeker zijn dat ons team een meerwaarde kan vormen op lange termijn voor jou en jouw bedrijf. Daarom gaan wij altijd een Adwords audit doen van je bestaande account en deze grondig analyseren. Heb je nog andere advertentietools waar je gebruik van maakt en waar er data van bestaat? Alle informatie die we kunnen krijgen is meer dan welkom. We gaan kijken naar zaken zoals biedstrategie, campagne- en sleutelwoordstructuur, winstgevendheid, benchmarks en langetermijnstrategie voor het schalen.

Onze pay-per-click audit proces

Onze Google Adwords campagne audits zijn een manier voor jou om een idee te vormen van hoe het zou zijn om samen met ons te werken. Je zal versteld staan van de inzichten en strategie├źn die we kunnen inbrengen. Uiteraard doe je met deze inzichten wat je wilt.

Structuur van je account
Zijn jouw advertentiegroepen en zoekwoorden gegroepeerd op een manier dat de relevantie en kwaliteitsscore geoptimaliseerd kan worden?
Accountinstellingen
Er zijn heel wat instellingen op accountniveau die zowel subtiele als vergaande gevolgen kan hebben op de prestaties van jouw account.
Biedstrategie
Gebruik je op gepaste wijze verschillende zoekwoorden? Zijn dat de zoekwoorden die je doelpubliek gebruikt? Bied je ook op gepaste wijze op deze zoekwoorden? Wij analyseren het.
Zichtbaarheid
Welk percentage van de tijd worden jouw advertenties weergegeven voor de meest winstgevende zoekwoorden?
Targetingmethoden
Ben je vertrouwd met de verschillende targetingmethoden? Zijn deze op zodanige wijze geconfigureerd dat je de meest optimale resultaten behaalt met je zoekcampagnes?
Budget beoordeling
Gebruik je wel voldoende advertentiebudget om relevant te kunnen adverteren binnen jouw industrie?

Contacteer ons

Als je graag wilt horen hoe we je kunnen helpen met Pay-per-Click (PPC), gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.

Bericht verstuurd!